2011. június 26., vasárnap

Vizipókos ABC könyvgyűjtemény + szőnyeg + ajándék - Jelenlegi ára: 9 300 Ft

Óvodás, elsős anyukák, apukák és nagyszülők figyelmébe ajánlom!
Eladó a képen látható könyvgyűjtemény és szőnyeg. Az első képen a könyvecskék a szőnyeg szélén felfestett betűkre van kirakosgatva, a másodikon a könyvek hátuljából lehet összerakni puzzleszerűen a középső vizipókos képet! Ez már önmagában is nagyszerű játék a betüket még nem ismerő kicsik számára. A kis mesék először pl. esti mesékre alkalmasak, kéősbb ha már ismeri a gyerek a betűket, megfigyelheti az adott betű előfordulásait a kis mesékben pirossal jelölve.
A könyvek nagyon jó minőségű, masszív kartonból készültek és újszerű állapotban vannak.
Tartozott hozzá eredetileg több kártyacsomag, 1-10-ig a számok, melyek hátulján dominőszerű pöttyökből vannak kirakva a zsámok. Vannak színkártyák, formakártyák, betűkártyák, ez utóbbi kissé hiányos, de ez már csak ajándék, hiszen a könyve mellett egyéb játékkártyára aligha van szükség.
e mellett extra ajándék egy halom színes mágneses betű és szám, melyek önmagukban vagy mágneses táblára kirakva hazsnálhatók.
"A gyerekek a legkönnyebben játék közben tanulnak, és ki segíthetné őket jobban ebben, mint Vízipók és barátai? A Vízipók-csodapók ABC-sorozat könyvei elnyűhetetlenek, színpompásak, és nem csak az ábécé megismerésére és mesekönyvként használhatók. A betűk felismerésétől a helyesíráson át a szóalkotásig, ezek az ötletes kis könyvek bővítik a gyermekek szókincsét, segítik a szövegértési készségek kialakulását, információval szolgálnak a világról. Vízipók az ábécé minden egyes betűjéhez fűz egy történetet, emiatt a gyermekek biztosan szívesen választják majd a könyveket esti mesének is.
• 30 db kis könyv
• műanyag játszószőnyeg, amellyel bármely helyiség azonnal tanuló- és játszószobává varázsolható
• két csomag színes kártya a formákkal és színekkel való ismerkedéshez
• „ Játsszunk együtt! ” -hírlevelek, amelyekben tevékenységek, tanácsok, játékok kreatív, gyakorlatias módon segítik a gyermek írás-, illetve olvasási készségeinek fejlesztését.
Vízipók-Csodapók ABC-könyvsorozatot kiadja a Rider Digest Kiadó Kft. Budapest, "
A csomag ára ma 29900 Ft, én lassanként gyűjtögettem össze, így sokkal többe került!
ellegénél fogva ez a csomag legalább 3 évig használható 3-7-8 éves korig, vagy ha több gyerek van a családban, még jobban kihasználható szuper elnyűhetetlen  játék és oktatócsomag egyben!!!!!


Jelenlegi ára: 9 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 22:33
. Vizipókos ABC könyvgyűjtemény + szőnyeg + ajándék - Jelenlegi ára: 9 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése