2011. szeptember 20., kedd

Őrjítő Vágy / Nyom Nélkül Twinpack Bontatlan - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Tartalom:   eredeti dvd film bontatlanul  
Magyar  felirattal
Rendezte:
Jonathan Kaplan, George Sluizera>
Szereplők:
Kurt Russell, Sandra Bullock, Jeff Bridges, Ray Liotta, Nancy Travis, Kiefer Sutherland, Madeleine Stowe, Roger E. Mosley
Tartalom: Őrjítő Vágy
Michael Carr és felesége az igazak álmát alusszák békésnek hitt otthonukban, amikor egy betörő riasztja fel őket. Az eset majdnem végzetessé válik, ugyanis a behatoló idegen a késével támad a gyönyörű asszonyra. Szerencsére a férnek sikerül megfutamítania a gazembert.
A betörést jelentik a rendőrségen, és néhány perc múlva meg is érkezik az előzékeny járőr, egy szimpatikus, nyílt tekintetű, fiatal rendőrtiszt, Pete Davis, aki nemcsak a jegyzőkönyvet veszi fel, de jótanácsokkal is ellátja a háziakat. Azt javasolja, mindenképpen erősítsék meg az épület biztonsági rendszerét, szereljenek fel riasztót, biztonsági zárakat, rácsokat. A Carr házaspár és a rendőr ettől kezdve egyre gyakrabban találkoznak, és hamar megkedvelik egymást. Davis már barátként jár hozzájuk, személyesen gondoskodik a biztonsági rendszer kiépítésén, és a házaspár egyre nagyobb biztonságban érzi magát tudván, hogy a járőr napjában többször is ellenőrzi a házuk környékét.
Azt nem sejtik, hogy a legnagyobb veszélyt éppen Davis jelenti. A férfi ugyanis pszichopata, és meggyőződése, hogy Michael gyönyörű feleségét csak ő védheti meg, és ő az egyetlen, aki méltó az asszony szerelmére. Mindenki más - beleértve a férjet is - csak útban van. És az akadályokat meg kell szüntetni…
Tartalom: Nyom Nélkül
Jeff barátnője, Diane nyomtalanul eltűnik az egyik útmenti benzinkútnál, ahol pihenni állt meg a páros.
Három évvel az eset után a lány még mindig nem került el, pedig Jeff azóta is fáradhatatlanul keresi - szinte megszállotja lett az igazság kiderítésének annak ellenére, hogy időközben új barátnőt talált.
Hamarosan azonban rá kell jönnie: ha meg akarja menteni új kapcsolatát, le kell számolni a múlttal és fel kell hagyni a mániákus kereséssel.
Éppen amikor erre az elhatározásra jut, váratlanul egy ismeretlen férfi jelentkezik nála és azt állítja, pontosan tudja, hogy mi történt Diane-nel: ő rabolta el. A történet végét Jeff azonban csak akkor tudhatja meg, ha követi az ismeretlent, aki - igérete szerint - végigvezeti majd pontról pontra a lány elrablásának minden állomásán.
Jeff nem is sejti, hogy az alku elfogadásával milyen veszélyes útra tévedt...



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 06:20
. Őrjítő Vágy / Nyom Nélkül Twinpack Bontatlan - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése