2012. március 26., hétfő

Csíksomlyói Búcsú autóbusszal - Jelenlegi ára: 51 900 Ft


Csíksomlyói búcsú autóbusszal!
5 nap/4 éjszaka busszal, félpanziós ellátással
Indulási időpont:
2012. 05. 24-28.  
Utazás: Luxusautóbusszal (tv, videó, wc, légkondicionáló)
Szállás: Falusi vendéglátóknál 2 ágyas szobákban fürdőszoba-használattal
Ellátás: félpanzió
Program:
Május 24. Csütörtök: Találkozás a kora reggeli Budapesten, az V. kerületben a Mátyás Pince előtti autóbusz-parkolónál. Határátkelés Ártándnál. A Király-hágón és Kolozsváron keresztül utazás Székelyszentlélekre, a szálláshelyek elfoglalása, vacsora.
Május 25. Péntek: Reggeli után utazás Gyergyószentmiklósra, látogatás a Tarisznyás Márton Múzeumban, az örmény katolikus templom megtekintése, majd utazás tovább Erdély két leghíresebb természeti jelenségéhez, a Gyilkos-tóhoz és a Békás-szorosba. Karcfalván megálló az erődtemplomnál, Madéfalván a Székelyvész-emlékműnél.
Május 26. Szombat: Reggeli után utazás Csíksomlyóra, részvétel a CSÍKSOMLYÓI BÚCSÚN. Délután szabadidő, majd utazás vissza a szálláshelyre.
Május 27. Vasárnap: Reggeli után utazás Szovátára, séta a sós vizű Medve-tónál. Parajdon látogatás a sóbánya lélegzetelállító föld alatti termeiben, majd utazás Korondra. Itt séta és vásárlási lehetőség a székely kézművesség remekeiből. Farkaslakán látogatás Tamási Áron szülőházánál, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál, amelyhez székely kapuk sora alatt vezet az út. Székelyudvarhelyen városnézés.
Május 28. Hétfő: A korai reggeli után indulás haza. Pihenő Marosvásárhelyen és Körösfőn, érkezés Budapestre az esti órákban.
Részvételi díj : 51. 900. -Ft/fő
A részvételi díj minden költséget tartalmaz: (Utazás ára, szállás és étkezés,   Idegenvezetés végig a program során, foglalási díj, stornó. ) BBp biztosítás külön köthető.
─ Belépők ára (helyszínen fizetendő) 30 RON/fő
Egyágyas felár: 9. 500 Ft/fő
További ajánlatainkért érdeklődjön!

Jelenlegi ára: 51 900 Ft

Az aukció vége: 2012-03-23 01:58
. Csíksomlyói Búcsú autóbusszal - Jelenlegi ára: 51 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése