2012. április 25., szerda

HAUSER légtisztító - Jelenlegi ára: 500 Ft


Hauser AP-100 Légtisztító berendezés
Nem egész egy órát működött, de kihasználatlansága miatt  eladó.
+3db bontatlan szűrőbetéttel!
·  Orvosi minőségű HEPA szűrő, kiszűri a 0, 3 mikron és nagyobb méretű részecskék több mint 99%-át
·  Aktívszén szűrő ezüstion hozzáadásával, magas baktérium- és gombaölő hatással
·  1, 2 és 4 órás időzítővel
·  Egyszerű használat és tisztítás
·  108m3 /óra levegő átmozgatás, 22m2-es szobában óránként kétszer szűri át a levegőt
·  Halk működés (45dB-nél alacsonyabb zajszint)
Orvosi minőségű HEPA szűrő
A készülékében megtalálható egy HEPA szűrő, amely speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy a 0, 3 mikronnál (0, 0003 mm) nagyobb részecskék több mint 99., 9%-át kiszűrje a levegőből. Nagyságrendileg a cigarettafüst részecske körülbelül 0, 5 mikron nagyságú, közel kétszer akkora, mint amire az ön légtisztítója tervezve lett. Emiatt a készülék kiválóan alkalmas majdnem minden lebegő részecske kiszűrésére a levegőben, mint például por, pollen, atka, füst. A házipor atka az asztmás megbetegedések 50-80%-áért felelős. A levegőben porral együtt szálló poratkákat kiválóan kiszűri a készülék. Ezért a készülék jelentősen hozzájárulhat, hogy gyermeke asztmás megbetegedését megelőzze. Használjon HEPA szűrővel ellátott Hauser VC-1400 típusú porszívót, amely a nem lebegő, porban lévő atkákat szűri ki lakásából.
Ezüstionnal módosított aktívszén szűrő
A szabad ezüst ionok (Ag+), nagymértékben gombaölő, baktériumölő, algaölő hatásúak. Az ezüst az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, paraziták) kerülve gátolja az anyagcserében résztvevő enzimeket és így a kórokozók pusztulását okozza. A vírusoknál a fehérjeburok szerkezetének károsításával éri el azok szaporodási képtelenségét és a szervezetből történő kiürülésüket.
Tehát az ezüsttel telített, aktív szén réteggel érintkező mikroorganizmusok fejlődését megakadályozzák. Specifikus egészségre ártalmas lebegő kemikáliák, vegyi anyagok, szagok, illékony szerves vegyületek (VOC: Volatile Organic Compound) hatását jelentősen csökkentik. Az aktív szén rétegen keresztüláramoltatott levegőben lévő mikro-, és makrovegyületek csapdába esnek.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-03-13 23:29
. HAUSER légtisztító - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése