2011. október 25., kedd

Braun Satin Hair Colour hajvasaló!Új!! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Legújabb, Braun Satin Hair Colou hajvasaló! A csomagból kivettem, de nem használt. Dobozban, papírokkal.
Kitűnő hajvasalás, különösen festett haj esetében: Satin Hair™ Colour hajvasaló
A Braun Satin Hair™ Colour hajvasaló, amelyet pontosan a festett haj különleges igényei alapján terveztek, megóvja a törékeny festett hajat a kiszáradástól, míg akár 70%*-kal kevesebb színfakulást is eredményezhet. * A speciális hőfokszabályozót aszerint állíthatod be, hogy a hajad vékonyszálú, normál vagy vastag szálú, a hajvasaló rugalmas lapjai minimálisra csökkentik a hajszálaidra gyakorolt nyomást.
Braun Satin Hair™ Colour hajvasaló: a hatékony színmegőrzés négy alapvető jele
Megőrzi hajad nedvességtartalmát 
A Braun Satin Hair™ Colour hajformázó eszközei nem égetik és szárítják ki hajat. Épp ellenkezőleg: megakadályozzák a nedvesség elpárolgását, mivel különleges szatén ionokat™ juttatnak hajára! Ezek a negatív töltésű ionok segítségével csökken az engedetlen, száraz hajszálak száma, megkötik a levegőben lévő nedvességtartalmat, és odairányítják azokat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.
Megakadályozza a színfakulást
A Braun Satin Hair™ Colour hajvasaló megőrzi a festett haj élénk színét és egészségét. Mivel biztosítja a hő egyenletes elosztását, és megakadályozza a túlmelegedést, különleges Színmegőrző technológiája akár 70%*-kal csökkenti a színfakulást, ezzel ragyogó hajszínt eredményez.
Megóvja hajad
A hajfestés enyhén megváltoztatja a festett és szőkített haj szerkezetét. A Braun Satin Hair™ Colour hajvasaló extra sima NanoGlide kerámialapjainak köszönhetően a hajformázás gyengéd is lehet. Hajszálaid lágyan csúsznak a súrlódásmentes felületen. Szabadalmaztatott sima felületű lapjai alacsony súrlódást biztosítanak. Mindemellett az egyik lap rugóval van ellátva, így hajformázás közben az erőteljesebb mozdulatokkal végzett hajformázáshoz is alkalmazkodik a készülék.
Alkalmazható minden hajtípusra
A Braun Satin Hair™ Colour hajvasaló gondoskodik arról, hogy a hajformázás során festett hajad számára ne legyen túl forró a helyzet... Valójában ez nagyon egyszerű: a különböző hajtípusokat különböző hőmérsékleten kell formázni. A magas hőmérséklet a vékony hajat könnyebben felmelegíti, mint a vastagabbat. Éppen ezért rendelkezik a Satin Hair™ Colour hajvasaló hőfokszabályozóval, amely lehetővé teszi, hogy a hajtípusodnak (vékony, normál, vastag) tökéletesen megfelelő hőmérsékletet állíts be. Mi több, még a turbó gomb megnyomásával sem teszed ki a hajad 200°C feletti hőmérsékletnek, amikor azokat az engedetlen tincseket móresre akarod tanítani. Legyen a hajformázás sikeres anélkül, hogy a túl magas hőfok okozta veszélyekre kellene gondolnod, és élvezd a gyönyörű hajszínedet hosszú ideig.
Termékjellemzők
170 W teljesítmény
Rugós kerámia lapok
3x3 hőfok állítási lehetőség
Felmelegedési idő (állítható): 30 mp
Hőmérsékleti tartományok (°C): 130-180
Működtető kábel hossza 2 m
NanoGlide kerámialapok: a haj védelme érdekében
Azonnali hőmérséklet-növelő gomb
Satin Ion technológia
Automatikus (biztonsági) kikapcsolás
Színes LCD kijelző
Az utolsó beállítást megőrző memória funkció.



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 18:00
. Braun Satin Hair Colour hajvasaló!Új!! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése