2011. október 26., szerda

Géczy János - A Királyok Királya - Jelenlegi ára: 2 053 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
206055
Géczy János
A Királyok Királya
A Római Birodalom a végnapjait éli. A Kárpát-medencébe visszatérnek a szkíta-utód hunok. Uldin király a birodalmát három fiára hagyományozza. A triumvirátus áldásos működése alatt a hun-magyarok elfoglalják a korábban birtokolt helyeket, s egy hatalmas birodalom kezd kibontakozni Közép-Európában. A Niceai zsinaton a Szent-Háromság kérdéseit vitatják meg, miközben a hunok egy titkos helyen mágikus koronát őriznek. Valahol a Mecsek lankái között, egy legyőzhetetlen fegyver várja, hogy Urkon fia, Györk rátalálhasson. A triumvirátus egyik királya Bendegúz, kinek első fia Buda, a leendő táltos bölcs, háborúzni indul a keleti végekre. Közben mindenki egy fiú megszületésére vár. Több szálon futnak az események. Rómában és Bizáncban a császári udvar intrikáktól terhelt, s a hatalom megtartása szentesít minden eszközt. A szasszanida hordák elől a Pártus Birodalom hunjai a Kárpát-medence felé húzódnak. Galliában gyengül a római befolyás. A gót támadások Rómát veszélyeztetik. Mindenütt önös érdekek vezérelnek, pedig Európának egy új hatalmi egyensúlyra van szüksége.
De megszületik a kiválasztott. A fiú, aki megpróbálja a lehetetlent. Szakítva a római birodalmi gyakorlattal, a népek leigázásával és a rabszolgatartással egy sajátosan magyar, keresztény elveken alapuló, gazdasági szempontból virágzó, katonai erejét tekintve legyőzhetetlen, egységes Európát akar teremteni. Csak kevésen múlik, hogy nem sikerül neki. Atilla életútját követhetjük nyomon a történetben, olyan látásmódban, amilyenben még egyetlen regény sem közelített hozzá. Mágikus tárgyakat, szent helyeket, tiltott evangéliumi tanokat ismerhetünk meg a kalandok közepette. Egy fiú fejlődését követhetjük nyomon, amely tükrözi a világ összes fontos dilemmáját. A fejlődést, amely feljogosítja őt a Királyok Királya cím viselésére és a bukást, amely ebben a korban törvényszerű, és amely kozmikus tanító erővel bír.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 053 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 07:03
. Géczy János - A Királyok Királya - Jelenlegi ára: 2 053 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése